AllUnited nieuwe sponsor Kidsrun Halve van Katwijk

De Kidsrun van de Halve van Katwijk heeft een nieuwe sponsor. AllUnited sponsort tijdens de 37e editie van de Halve van Katwijk de hardloopafstanden voor de jeugd. Aan de Kidsrun is dit jaar voor het eerst een derde hardloopafstand toegevoegd: de 3km ofwel de Tienerrun voor jongens en meisjes in de leeftijd van 13 t/m 16 jaar. Met de andere twee Kidsrun-afstanden kan de jeugd van 6 t/m 9 jaar (1km) en 10 t/m 12 jaar (2km) excelleren.  

Alle kinderen die meedoen aan de AllUnited Kidsrun krijgen van AllUnited fluoriserende reflecterende veters aangeboden, zodat je in het donker met goede zichtbaarheid veilig je sport kunt beoefenen. Veiligheid en zichtbaarheid vormen belangrijke begrippen voor AllUnited. Binnen het dienstenpakket van AllUnited speelt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) een belangrijke rol. Veilige opslag van persoonsgegevens die zichtbaar moeten zijn voor degenen met geautoriseerde toegang is van essentieel belang. AllUnited biedt sportverenigingen een online totaaloplossing voor de ledenadministratie, boekhouding en het Club Management Systeem.

Naast AllUnited vormen Vitaal Fysiotherapie, Oostingh ASK Romein, Running Center Katwijk en Heemskerk Fresh & Easy de overige trotse sponsors die hun naam aan één van de afstanden van de Halve marathon van Katwijk. 

De Halve van Katwijk wordt dit jaar voor de 37e keer georganiseerd op zaterdag 28 september. Deze editie kent vier reguliere hardloop- en wandelafstanden; de Halve Marathon, de 15 km, de 10 km en de 5 km. Daarnaast wordt er een Kidsrun georganiseerd met drie hardloopafstanden: 1 km, 2 km en dit jaar voor het eerst een 3 km afstand voor de jeugd in de leeftijd van 13 t/m 16 jaar. Bedrijven en instellingen kunnen sportief voor de dag komen en het belang van een gezonde levensstijl ondersteunen met deelname aan de Businessrun.

Het parcours van de Halve van Katwijk voert door het natuurschoon van Nationaal Park Hollandse Duinen, het Panbos (21 en 15 km), het strand en de authentieke boulevard van Katwijk. Niet voor niets wordt de Halve van Katwijk ook wel de mooiste halve marathon van Nederland genoemd! Voor meer informatie en inschrijven: www.halvevankatwijk.nl