Businessrun

Businessrun

Neem met uw bedrijf of organisatie deel aan de Halve van Katwijk Businessrun

Op de laatste zaterdag van september de jaarlijkse Halve van Katwijk plaats. Op deze dag kunt u samen met uw collega’s genieten van de duinen, het strand en het Panbos. Dit kunt u doen door deel te nemen aan de Halve van Katwijk Businessrun.

Afstanden tijdens de Halve van Katwijk
De afstanden die gelopen kunnen worden zijn de 5 km, 10 km, 15 km en de 21,1 km.

Waarom deelnemen aan de Business Run?
Dit evenement daagt u en uw collega’s uit om sportief bezig te zijn. Daarnaast is het een sociaal uitje waarmee u uw organisatie naar buiten kunt profileren als gezond en sportief bedrijf. De naam van uw organisatie krijgt volop exposure. Niet alleen de deelnemers en de toeschouwers zien uw naam, maar ook onze volgers op social media.

Business Team zet teamprestatie neer

Een Business Team bestaat uit 5 hardlopers. De gemiddelde tijd van de drie snelste lopers op de 10 km bepaalt de eindtijd voor het klassement voor de Business Run. De andere 2 lopers mogen eventueel een andere afstand lopen. Uiteraard worden de uitslagen ook opgenomen in de algemene klassementen.

Heeft u meer enthousiaste collega’s of relaties die willen meelopen? Dan kunt u ervoor kiezen om, tegen betaling, maximaal 2 extra lopers aan te melden. Meer dan 7 lopers per team? Dan kan u een 2e, 3e, etc.. Business Team aanmelden.
Heeft u wel interesse, maar zelf geen of te weinig collega’s of relaties om mee te doen? Vanuit Atletiekvereniging Rijnsoever zijn er altijd enthousiaste lopers die namens uw bedrijf willen deelnemen.

Netwerken in het Start- & Finishdorp

Vlakbij de Start/Finish van de Halve van Katwijk is er speciaal voor de deelnemers van de Businessrun een Start- & Finishdorp ingericht. Hier bevinden zich kleedruimtes en wordt er na het evenement een netwerkborrel georganiseerd in strandpaviljoen Zand.

Het pakket

  • Startnummers inclusief tijdregistratie
  • Een eigen startvak direct achter de wedstrijdlopers
  • Een groepsfoto op het strand
  • Een aandenken voor alle gefinishte teamleden.
  • Deelname Business klassement met bekers en één bos bloemen voor de eerste drie winnende teams
  • Uitslagen op internet (team en individueel)
  • Vermelding van uw bedrijfsnaam in de uitslagenpagina op onze website en in de plaatselijke krant
  • De mogelijkheid van reclame uitingen in het Start- & Finishdorp, deze vallen onder uw eigen verantwoording

Omkleden kan in de aangegeven tenten op het evenementenplein. Uw tas kunt u achterlaten in de accommodatie (er is toezicht), exclusief voor deelnemende teams.

Na de wedstrijd is er gelegenheid tot napraten onder het genot van een hapje en drankje. De inmiddels niet meer weg te denken Pastaparty blijft hiervan deel uitmaken, gezellig socializen met alle deelgenoten aan het evenement Halve van Katwijk.

Tarieven

€375,- ex btw per team
€65,- ex btw per extra loper (max 2)

Zij krijgen dan uiteraard ook de voordelen horende bij bovenstaand Business Run pakket. 

Betaling is mogelijk via IDEAL of via een factuur.

Inschrijven

Denk om de officiële schrijfwijze van de bedrijfsnaam, dit komt op de factuur en in alle publicaties te staan.

Pas nadat het inschrijfgeld binnen 14 dagen is voldaan, is deelname definitief. Indien u iDEAL betaalt, is de inschrijving direct definitief.

Na inschrijving ontvangt de contactpersoon per email een bevestiging en een toegangscode, waarmee u de deelnemers kunt uitnodigen om deel te nemen in het team.

Het doorgeven/ wijzigen van namen kan uitsluitend per email aan businessrun@halvevankatwijk.nl